Wij zijn op zoek naar gemotiveerde krachten met een hart voor de volleybalsport !

We streven naar voortdurende verbetering en sportieve groei, dus zijn wij opzoek naar enthousiaste en toegewijde individuen om onze teams van trainers, coaches, vrijwilligers, en speelsters te versterken voor het komende seizoen 2024-2025.

Trainers en Coaches:

Het werven van getalenteerde en gemotiveerde krachten is cruciaal om de club verder te ontwikkelen en de spelers de best mogelijke begeleiding te bieden.

Er wordt gezocht naar ervaren, maar ook beginnende trainers en coaches die niet alleen bekend zijn met de technische aspecten van volleybal, maar ook in staat zijn om een inspirerende en ondersteunende omgeving te creëren voor de spelers.

Aanmelden trainer / coach

Veldopbouw / Veldafbraak wedstrijden Dames A:

De tijdspanne voor de opbouw van 2,5 á 4u voorafgaand aan de wedstrijd en max 1u na de speeltijd.

Help bij het opzetten van het volleybalveld volgens de specificaties en normen van de club. Dit omvat het plaatsen en aansluiten van de ledboarding, floorstickers, tribunes klaarzetten, zorgen voor de algemene speelklaarheid van het veld.

Na afloop van de wedstrijd help je bij het efficiënt afbreken van de volleybalveld. Dit omvat het zorgvuldig inpakken en opslaan van materiaal en het opruimen van het speelgebied.

Een andere aanvullende taak is E-scorer voor de wedstrijden met een aanwezigheid vanaf 1u30 voorafgaand aan de wedstrijd. Heb je geen ervaring, voorzien wij in een cursus en enkele oefenmomenten bij wedstrijden als assistent of word je geassisteerd.

Werk samen met andere vrijwilligers en clubmedewerkers om ervoor te zorgen dat alle taken soepel verlopen en binnen de gestelde tijdslimieten worden voltooid.

Vrijwilliger Veld Dames A

Nieuwe speelsters:

Ben je opzoek naar een nieuwe club?

Vdk bank Gent damesvolley staat al jaren voor een topopleiding binnen het damesvolleybal.

Meerdere trainingsmomenten per week, professionele begeleiding op sportief en medisch vlak.

Wil je als speelster je kans wagen in ons sportief verhaal?

Stel je via dit inschrijvingsformulier kandidaat voor volgende ploegen:

Dames Promo 2

Dames Promo 1

Dames Nationale 2

Aanmelding speelster

Officiële Scheidsrechters

Wij zoeken officiële scheidsrechters die zich aan de club willen verbinden.

Word scheidrechter bij onze club