DIT WAS HET WEEKEND

Met het maximum van de punten en amper twee sets verloren kwam competitieleider E.S. Charleroi Volley zaterdag naar Gent afgezakt. Dat het voor onze dames A geen makkelijke avond zou worden was een zekerheid, en na twee sets stond het dan ook 0-2 voor de bezoekers. Maar de blauwwitten gaven zich niet gewonnen en begonnen aan een spectaculaire inhaalrace. Sets drie werd vlot binnengehaald, set 4 werd een echte thriller waarbij onze dames ultiem aan het laatste eind trokken. In set 5 volgde de bevestiging én de ontlading. Een deugddoende overwinning en hopelijk een voorbode van meer!

In Nationale 2 mochten de dames B het veld op tegen VC Hebo Borsbeke-Herzele. Ze wonnen de tweede set maar moesten de wedstrijd toch met 1-3 aan de tegenstand laten.

Ook de dames E moesten de wet van de sterkste ondergaan. Op bezoek bij KVC Panda’s Lokeren werd het 3-0.

Meer competitienieuws viel er niet te rapen. Ook volgende week niet, want dan ligt de focus weer volledig op de beker.

In de Interfederale Beker zien we onze dames B aan de slag. In de provinciale beker zijn dat de dames C en dames D.

Bij de jeugd kom je ogen te kort, want de U17A, U17B, U15A, U15B, U13A en U13B knokken allen voor een plekje in de volgende ronde. Onze U11 kon niet langer wachten en trok vorige zaterdag al naar Mezo Zottegem. Dat was een succesvolle operatie, want dankzij een vlotte 0-3 zege staan zij alvast in de kwartfinale! En door het forfait van Zovoc Lievegem zitten ook onze U19 bij de laatste acht.

Kom onze ploegen aanmoedigen in hun zoektocht naar meer bekersucces!

#WeAreTheBlues!