In Liga Dames zit de reguliere competitie er nu helemaal op. Fixit Volley Kalmthout was de laatste tegenstander. In eigen huis wisten onze dames A hen met 3-0 opzij te zetten. Zo eindigen ze tweede in het klassement, op amper een puntje van leider Asterix Avo. In de play-offs krijgen deze twee het gezelschap van VC Oudegem en E.S. Charleroi Volley.

In Nationale 1 deden onze dames B geen goede zaak in de strijd om het behoud. Thuis tegen Volley Saturnus Michelbeke werd met 1-3 verloren. Met 1 match minder dan de directe concurrenten, bengelen ze nu op de voorlaatste plaats. Volgend weekend wordt alvast belangrijk, maar ook zwaar, want dan staan zowaar twee wedstrijden op het programma!

Minder zorgen voor onze dames C. Op het veld van Vamos Stekene-Sint-Gillis-Waas werd een ouderwetse thriller uitgevochten die uiteindelijk met 2-3 werd gewonnen. Ook dames D moesten de baan op naar VC Felco Gavere, met een vlotte 0-3 als resultaat.

Nog meer lachende gezichten bij onze U19. Zij behaalden een 1-3 overwinning op bezoek bij Dakwerken De Vos Denterhoutem.

U17A ondervond weinig weerstand op het terrein van CSS Outdoor Living Mevoc Meerbeke. Een snelle 0-4 was er de score. Na zeven wedstrijden hebben zij nog maar 1 (!) set verloren. Een knappe prestatie! Die was er ook voor U17B dat op bezoek bij Vamos Stekene-Sint-Gillis-Waas een eerste gooi kon doen naar reekswinst. Maar een wisselvallige wedstrijd werd in de vijfde set nipt met 15/13 verloren. Zaterdag herkansing op het veld van Meerbeke!

Geen nieuws bij de U15. Zij kregen een weekendje rust.

Zelfde verhaal bij U13A, U13C en U13D. Wel op het terrein onze U13B. Zij brachten een bezoek aan Mezo Zottegem en pakten er zonder al te veel moeite alle vier de sets. Ook zij zijn aan een knappe reeks bezig met amper 1 verliesset!

Bij onze jongsten werd een klein feestje gevierd door U11A. Zij gingen met 1-11 winnen op het veld van Asterix Avo Beveren. Minder succes voor U11B. Leider Avanti Aalter bleek een maatje te sterk en haalde het met 11-1.

#WeAreTheBlues!