DIT WAS HET WEEKEND

De Champion play-off is halfweg en het belooft nog een spannende strijd te worden voor de finaleplaatsen. Woensdag kregen onze dames A de kans om zich boven leider Asterix AVO te hijsen, maar in eigen huis bleven ze na een spannende wedstrijd op 2-3 steken. Zondag volgde een herkansing tegen Oudegem, maar ook dat ging fout. Enkel in set drie wist VDK het aanvalsgeweld van de thuisploeg te keren. In de rangschikking staan beide ploegen nu gelijk. Op Paaszondag moet de herrijzenis van blauwwit er komen, willen wij ons nog plaatsen voor de finale. Supporters, jullie steun is meer dan ooit nodig!

In de overige reeksen en bij de jeugd viel weinig nieuws te rapen. Enkel U17B moest het terrein op voor een wedstrijd tegen Gimm-e Waasland Kruibeke. Onze meisjes wisten zich vorige week al tot reekswinnaar te kronen en dat had kennelijk voor een decompressie gezorgd. In eigen huis werd immers met 0-4 verloren. De competitie zit er voor hen helemaal op, en zij mogen fier terug kijken op hun knappe prestaties!

Wij richten alvast onze blik vooruit, want volgend weekend wordt niet alleen voor onze dames A heel belangrijk. Ook de provinciale beker kent zijn ontknoping met zes finales, met telkens minstens één Gentse kanshebber. Op zaterdag bijt de U11 om 9u30 de spits af tegen Avanti Aalter. Vervolgens een VDK-onderonsje tussen U13A en U13B (11u30). Om 14u moet U17A het veld op tegen Vamos Stekene-Sint-Gillis-Waas. U15A moet om 16u30 Asterix Avo Beveren in bedwang houden. En U19 sluit hopelijk om 19u00 de dag in schoonheid af tegen Vamos Stekene-Sint-Gillis-Waas. Op Paasmaandag is het dan de beurt aan Dames C voor hun finale tegen VC Delhaize Lede. Alle wedstrijden gaan door in Bazel. Uw warme aanwezigheid en talrijke decibels worden zeer gewaardeerd!

#WeAreTheBlues!