DIT WAS HET WEEKEND

De voorbereiding zit er op voor onze dames A en met de League Cup stond zondag meteen een belangrijke wedstrijd op het programma. Op het veld van landskampioen Asterix Avo Beveren kwamen onze dames twee sets achter maar zij lieten de moed en de armen niet zakken. De twee volgende spelletjes waren voor Gent en dus moest de vijfde set uitsluitsel brengen. Het eerste matchpunt was voor Asterix, maar de Gentse bende bleek niet snel van de wijs te brengen en trok alsnog het laken naar zich toe. Een knappe prestatie van ons fanionteam. Met deze Supercup is de eerste trofee van het seizoen binnen. Hopelijk een voorbode van nog meer mooie momenten!

In nationale 2 verging het onze dames B minder goed op bezoek bij competitieleider Vlamvo Vlamertinge. Het werd er 3-0.

Een sterk nummertje was er alweer van onze dames C (promo 1) bij Asterix Avo Beveren B. De eerste set ging er nipt naar de thuisploeg, maar daarna waren onze dames simpelweg niet af te stoppen. Met deze 1-3 winst draaien ze nog steeds ongeslagen mee aan de top van het klassement. De dames D kregen een weekendje vrijaf. Dames E (promo 4B) haalde zijn tweede winst op rij, dit keer op het veld van VC Delhaize Lede (0-3).

De U17A kreeg geen geschenken van thuisploeg Eevoc Ertvelde-Evergem maar haalde het wel met 1-3. Ook de U17B mocht feesten, want zij knokten zich in vijf spannende sets naar de winst bij, jawel, Eevoc Ertvelde-Evergem.

De U15A stond voor een lastige verplaatsing naar Asterix Avo Beveren. Set 1 werd binnengehaald, maar daarna moesten onze meisjes de wedstrijd aan de thuisploeg laten: 3-1. Winst was er wel voor onze U15B met een droge 0-4 bij D’Hondt Volley Oudenaarde.

U13A trok naar Cosmos Wontergem en blijft dankzij 1-3 winst ongeslagen in hun groep. U13B had geen makkelijke dag bij Asterix Avo Beveren en bleef er op 1 winstset steken. U13C moest vijf sets uitvechten tegen Zovoc Lievegem B maar trok er wel aan het langste eind. U13D vocht voor wat het waard was, maar moest op het veld van Avanti Aalter toch een eerste verlies incasseren (4-0).

Onze jongste ploegen, U11A en U11B, speelden een leuk onderonsje met alleen maar winnaars. Op het bord stond 9-3 in het voordeel van eerstgenoemden. Zij staan ook knap op kop in het klassement!

#WeAreTheBlues!