DIT WAS HET WEEKEND

De dames A stonden voor een lastige verplaatsing naar het terrein van landskampioen Asterix AVO Beveren. Een felle start, bekroond met winst in set 1, kon echter niet vastgehouden worden. De thuisploeg haalde alsnog met 3-1 de wedstrijd binnen. De strijd om een plek in de play-offs blijft zo ongemeen spannend.

In Nationale 2 keken de dames B tegen twee verliessets aan op het veld van Kruikenburg Ternat. Maar met de nodige dosis vechtlust werd die scheve situatie nog helemaal rechtgezet. Twee deugddoende punten zijn hun beloning!

De dames C hadden aan drie sets genoeg om op het veld van Volley Team Temse met de volle buit te gaan lopen. Hetzelfde scenario zagen wij de dames D op en tegen CSS Outdoor Living Mevoc Meerbeke. Onze beide damesploegen blijven mooi op de derde plek van hun klassement pronken. De dames E kregen het weekend vrij.

Kon de U17A haar ongeslagen reeks verder zetten? Jazeker! In de Edugo Arena werd CSS Outdoor Living Meerbeke met 4-0 opzij gezet. De U17B kon niet op tegen het geweld van reeksleider Eevoc Ertvelde-Evergem. Het werd 0-4.

Bij de U15 hebben we twee ijzers in het vuur van de kampioenenreeks. De U15A liet Asterix Avo Beveren geen kans en pakte de vier sets. De U15B had moeite met een aanklampend VC Hebo Borsbeke-Herzele maar wist in de vijfde set toch weg te sprinten (2-3).

De U13A kende een lastige start tegen Gimm-e Waasland Kruibeke maar won uiteindelijk met 3-1. Zij grijpen meteen ook de leidersplaats. De U13B kende nog geen succes in de kampioenenreeks en werd ook dit keer niet beloond voor het harde werk na 1-3 verlies tegen CSS Outdoor Living Mevoc Meerbeke. De U13C blijft soeverein leider in hun reeks na een nieuwe winstpartij, dit keer tegen Metanous Navok Ladies Nazareth (4-0). Minder goed verging het de U13D die met 1-3 onderuit gingen tegen Volley Saturnus Michelbeke.

We eindigen weer met de U11 alwaar onze 3/3-ploeg reikhalzend uitkeek naar de komst van leider Avanti Aalter. In een sterke partij werden die met 3-1 geklopt. En daar eindigt het goede nieuws niet, want in de 2B-reeks was er niet alleen de straffe winst van de U11A op het veld van VC Oudegem (2-10), maar ook de knappe 8-4 zege van de U11B thuis tegen Avanti Aalter. Beide ploegen staan respectievelijk eerste en tweede in het klassement.

#WeAreTheBlues!