DIT WAS HET WEEKEND

Het seizoen zit erop voor de dames A. In de beslissende wedstrijd voor de titel werd nog hard gekampt, maar het was Asterix AVO dat aan het langste eind trok (3-1) en verdiend het kampioenschap binnen haalde. Proficiat aan de winnaars! En proficiat ook aan onze eigen speelsters. Met een geweldige Europese campagne, een Supercup en twee keer zilver (beker en competitie) mag het seizoen zeker geslaagd genoemd worden.

Dank aan alle supporters voor jullie trouw en engagement. Wat waren jullie geweldig!

Nog geen genoeg van volleybal? Zin in nog een finale? Dan kan jullie geluk niet op, want onze U15A is nog volop in de race voor de titel. Tegen CSS Outdoor Living Mevoc Meerbeke wordt in twee testwedstrijden uitgemaakt wie de beste van Oost-Vlaanderen is. De eerste match stond vorige zondag op het programma, in Meerbeke. Zenuwachtigheid aan beide kanten zorgde voor een spannende eerste set die nipt door de thuisploeg werd gewonnen. Maar VDK stroopte de mouwen op en de volgende drie sets werden ondanks het nodige blessureleed door onze meisjes binnengehaald.

Volgende zondag om 15u staat de return op het programma in de Edugo Arena. Supporters, kom onze talenten van morgen aanmoedigen! We maken er een ouderwets feestje van!

#WeAreTheBlues!