Dit was het weekend

De dames A zitten duidelijk in een goede flow. In de competitie kregen zij het bezoek van Hermes Rekkenshop Oostende, en net als in de halve finale voor de beker eindigde de wedstrijd op een 3-0 zege. Met 1 wedstrijd minder gespeeld vinden we onze ploeg op plaats drie in het klassement, op drie punten van leider VC Oudegem. Dinsdag mogen ze alweer Europees aan de bak, in eigen huis tegen Budowlani Łódź.

In Nationale 1 kregen onze dames B de nummer twee uit de competitie over de vloer: Bevo Beobank Roeselare. Geen makkelijke opdracht, die ondanks kranig verweer op een 1-3 uitslag eindigde.

Dames C deden het niet onaardig op het terrein van BMV Beveren Melsele, maar haalden net niet de vijfde set binnen. Dames D moest het opnemen tegen VC Oudegem C, maakte het in elke set spannend maar moest toch na een 1-3 nederlaag de punten aan de tegenstander laten.

Onze U19 had een lastige verplaatsing voor de boeg naar VC Kruishoutem. Er werd stevig gebikkeld, maar in de vijfde set werd helaas het hoofd gebogen.

U17A had dan weer weinig moeite met VC Oudegem. Het snelde naar een 4-0 zege. U17B gaf de eerste set nog aan Mevoc Meerbeke, maar scoorde toen 3 sets op een rij. Beide U17-ploegen leiden in hun klassement.

U15A bracht een bezoek aan Dakwerken De Vos Denterhoutem, maar niet met succes. Na twee verliessets werden de bordjes gelijk gebracht, maar uiteindelijk toch in set 5 verloren. U15B kwam dan weer twee sets voor bij Nidak Nieuwkerken, maar moest alsnog de wedstrijd afgeven.

Nog meer vijfsetters bij de U13. U13A werkte een mooie remonte goed af: 3-2 tegen Vamos Stekene-Sint-Gillis Waas. U13C deed helaas het omgekeerde tegen VC Belvoc Belsele: 2-3 verlies. U13D pakte knap de punten tegen Ass’nee Assenede: 3-2. Enkel U13B had geen zin in vijf sets. Zij haalden het makkelijk met 3-1 van Avanti Aalter.

Bij de jongsten, tot slot, was er nipt verlies voor de U11A. Het werd 7-5 op bezoek bij Avanti Aalter. U11B kwam niet in actie.

Volgend weekend wordt weer gebikkeld om de beker en is alle steun van de supporters welkom.

#WeAreTheBlues!