DIT WAS HET WEEKEND

In Nationale 2A hadden onze dames B hun start niet gemist, maar met CapitalatWork BAO Tchalou Volley kwam een zware tegenstander op bezoek. Na een eerste setverlies namen onze dames de wedstrijd helemaal over, maar moesten uiteindelijk een vijfde set toestaan. En daarin trokken de bezoekers uit Thuillies aan het langste eind.

Meer succes was er voor de dames C. Zij trokken naar VC Oudegem en klaarden er het klusje in drie sets. Zes op zes voor hen! De dames D moesten zwoegen tegen Asterix Avo Beveren maar haalden de beslissende en spannende vijfde set met 19/17 binnen. En ook de dames E lieten hun talenten zien. In eigen huis werd Volleyteam Real Wetteren met een simpele 3-0 naar huis gestuurd.

U17A is al helemaal onder stoom en haalde het thuis makkelijk van Avanti Aalter (4-0). U17B moest de baan op naar Jevo Maldegem. In de beslissende vijfde set haalden ze uiteindelijk vlot de overwinning over de streep.

Onze U15A mocht dit weekend uitslapen, want geen match voor hen op de kalender. De U15B trok wel de volleybalschoenen aan en met succes. Thuis tegen CSS Outdoor Living Meerbeke werd het 3-1.

De U13A moest het veld op tegen Avanti Aalter en haalde knap een 3-1 overwinning. Minder succes was er voor de U13B op bezoek bij Gimm-e Waasland Kruibeke. Het werd er 4-0. U13C keek Avanti Aalter in de ogen maar gunden hen geen enkele set. Zelfde scenario voor de U13D op het terrein van SKW Volley Krekenland. De 0-4 eindstand stond er in geen tijd op het bord.

Dubbel feest tot slot bij onze jongsten. Op visite bij Asterix Avo Beveren B namen de U11A alle twaalf de punten mee naar huis. En de U11B liet maar één puntje liggen bij Nidak Nieuwkeren (1-11). Knap gedaan meisjes!

Ons speerpunt, de dames A, trekt intussen van oefentornooi naar oefentornooi en is zo stilaan klaar om op het allerhoogste niveau te knallen. Zondag kan een eerste trofee van het seizoen worden binnengehaald: de Supercup. Maar dan moet Asterix Avo Beveren op eigen terrein geklopt worden. Dat lukt alleen met de vocale steun van onze supporters. U weet dus waarheen volgend zondag!

#WeAreTheBlues!