DIT WAS HET WEEKEND

Onze dames A liggen nog steeds op koers voor een Europees ticket. Vorige zaterdag werd in eigen huis met 3-0 gewonnen van BEVO Rekkenshop Roeselare, al ging dat niet zonder slag of stoot. Volgende zaterdag staat de tweede wedstrijd op de agenda, in Roeselare dit keer. Bij winst voor onze dames is het Europees ticket binnen. Bij verlies wordt nog een derde match gespeeld, op 1 mei eveneens in Roeselare.

De dames B sloten het seizoen af op bezoek bij VC Hebo Borsbeke-Herzele. Ondanks een spannende eerste set, eindigde de wedstrijd op 3-0.

De dames C zetten een mooi punt achter hun knap seizoen door met 3-2 te winnen van Gimm-e Waasland-Kruibeke. Zij eindigen vierde in Promo 1. De dames D gingen nog volop de strijd aan met VC Kalken voor plaats drie in het eindklassement van Promo 2. Met succes, want in eigen huis werd met 3-1 gewonnen. Voor de dames E zat een stunt tegen reekswinnaar KVC Panda’s Lokeren er helaas niet in. Het werd 0-3. Zij blijven zevende in het klassement (Promo 4).

De U17A knalde nog eens ouderwets tegen Vamos Stekene-Sint-Gillis-Waas. Het werd 4-0. Hun eindplaats in het klassement is nog onduidelijk. Voor de U17B zat het seizoen er vorige week al op.

De U15A behaalde een vlotte winst tegen Volleyteam Real Wetteren (4-0). Met nog een inhaalmatch te goed, behoort plaats drie in het eindklassement nog tot de mogelijkheden. Voor de U15B zit het volleyballen er op, na hun prestigezege op het veld van Asterix Avo Beveren. Door de 1-3 winst sluiten ze het seizoen af als vice-kampioen.

De auteur van dit stukje kondigde vorige week in alle enthousiasme iets te voorbarig de titel aan voor de U13A. Vorig weekend wonnen ze knap op het terrein van de nummer twee, Avanti Aalter, met 0-4, maar ook Asterix Avo Beveren moeit zich nog in de debatten. De uitslag van hun inhaalmatch volgende week bepaalt alles. Spannend! De U13B gaf Gimm-e Waasland Kruibeke partij, maar het waren de bezoekers die met de zege gingen lopen (1-3). De U13C mochten de flessen fruitsap laten knallen, want zij wonnen niet alleen van eerste achtervolger Volleyteam Real Wetteren met 3-1, zij mogen zich meteen ook reekswinnaar noemen. Mooi gedaan, meisjes! Ook de U13D sloot af in schoonheid door Metanous Navok Ladies Nazareth met 3-1 te kloppen.

Nog geen vakantie in zicht bij de U11 3/3 want zij hebben nog twee matchen op de kalender staan. Vorig weekend wonnen ze hun tiende wedstrijd op rij, dit keer met 4-0 van Asterix Avo Beveren. Voor de 2B-ploegen zit het seizoen er helemaal op. De U11A won met 12-0 van Kuros Zulte Damesvolley. De U11B trok naar Avanti Aalter. Het werd 8-4.

#WeAreTheBlues!