DIT WAS HET WEEKEND

Onze dames A werden niet in stelling gebracht dit weekend. Volgende zaterdag hopen ze nog eens ouderwets te knallen als leider Charleroi over de sportvloer komt.

De dames B kregen Bevo Beobank Roeselare op bezoek, maar na een wispelturige wedstrijd moesten ze nipt de duimen leggen in de vijfde set.

Dames C treedt pas in januari terug in de competitie aan. Tussenin zie je ze wel nog aan het werk in de beker. Dames D deed op bezoek bij KCV Panda’s Lokeren een greep naar plek twee in de klassement, maar moest helaas met een 3-0 verlies naar huis keren. Ook Dames E werd niet beloond voor de vechtlust. Zij verloren thuis met drie sets van VC Kruishoutem.

In de jeugdcompetities ligt de eerste ronde in zijn definitieve plooi.

U17A was al aan een vervroegde examenbreak begonnen, maar werd dus winnaar van hun reeks en gaat naar de kampioenenronde. U17B finishte heel knap als tweede in hun reeks na een 3-1 winst tegen SKW Volley Krekenland.

U15A eindigde in schoonheid door met 4-0 te winnen van VC Flygha Grembergen-Hamme. Zij hadden zich als derde al geplaatst voor de kampioenronde. Daar kijken ze in de ogen van de U15B want ook zij deden het voortreffelijk door ongeslagen hun reeks te winnen. Laatste slachtoffer werd VC Kalken (0-4).

Ongeslagen was ook het woord dat we eerder al bij de U13A mochten noteren. Zij gaan naar de kampioenenronde. En ook daar loopt straks een tweede VDK-ploeg rond, want de U13B legde heel knap beslag op de derde plek van hun reeks. Dit ondanks een 1-3 verlies tegen Volley Team Temse op de laatste speeldag. In niveau 2 was er weer een topprestatie van onze U13C. Zij wonnen tegen Zovoc Lievegem A met 0-4 en behalen dus het maximum van de punten. Ook de U13D mag met een goed gevoel de kerstvakantie in. Zij haalden het met 1-3 bij Ass’nee Assenede.

De U11A kreeg Asterix Avo Beveren A over de vloer en speelde de grote slokop: 12-0 was de eindstand. Zij zijn ook met een straateinde voorsprong de winnaar van hun reeks en trekken naar de kampioenenronde. De U11B kreeg bezoek van Asterix Avo Beveren B en mocht meermaals de handen zegevierend in de lucht steken. Het werd knap 9-3!

#WeAreTheBlues!