DIT WAS HET WEEKEND

Onze dames A keken tegen een lastige verplaatsing aan want zij hadden een match tegen CapitalatWork BAO Tchalou Volley op het programma. Geen sinecure met een vertimmerd zestal, maar onze dames dwongen de thuisploeg toch tot vijf sets. De belle werd niet gewonnen, maar een belangrijk punt werd wel binnengehaald. De strijd voor de play-offplaatsen blijft razend spannend.

In nationale 2 noteren we het verlies van de dames B thuis tegen Vlamvo Vlamertinge. Ondanks de 3-0 werd de competitieleider toch bij wijlen het vuur aan de schenen gelegd. Dat belooft voor het vervolg van de competitie.

De dames C hadden weinig moeite met VC Oudegem en wonnen met 3-0. Zij staan nu knap vierde in Promo 1. Ook de dames D mochten juichen na hun 1-3 overwinning tegen Asterix Avo Beveren. En ook de dames E richten hun vizier terug naar boven na een goed gesmaakte 3-0 zege tegen VC Delhaize Lede.

De U17A moest vol aan de bak op het terrein van Asterix Avo Beveren. De match kende de nodige wendingen, maar kantelde gelukkig naar de voor ons goede kant: 2-3. U17B kreeg bezoek van Zovoc Lievegem, maar moest de wet van de sterkste ondergaan. Het werd 0-4.

De U15A stond voor een loodzware opdracht bij Vamos Stekene-Sint-Gillis-Waas. In de derde set werd het heet, maar voor de rest was de thuisploeg helaas de betere. Het werd 4-0. De U15B was wel aan het feest dankzij een 1-3 overwinning bij Volleyteam Real Wetteren.

Een categorie jonger noteren we de winst van de U13A tegen CSS Outdoor Living Mevoc Meerbeke: 3-1. U13B botste op Asterix Avo Beveren (4-0). De U13C mocht eindelijk haar tweede seizoenshelft affluiten en deed dit met verve door met 1-3 te winnen bij Griffoenen Steenhuize. De U13D kon een goede start bij D’Hondt Volley Oudenaarde niet volhouden en verloor met 4-0.

De U11 3/3 kwam dit weekend niet op het terrein. Onze 2B-ploegen wel. U11A nam het op tegen Avanti Aalter maar moest de winst aan de bezoekers laten (4-8). U11B haalde het met 9-3 van VC Oudegem.

#WeAreTheBlues!