DIT WAS HET WEEKEND

De zomervakantie zit er op, de trainingen zijn al een tijdje hervat en afgelopen weekend was het voor de meeste van onze ploegen eindelijk tijd om de competitie te hervatten. En de goesting was groot!

In Nationale 2 trokken onze dames B naar het veld van Nidak Nieuwkerken. Ze namen er redelijk vlot de eerste twee sets voor hun rekening maar het tij leek toen even te keren. De beslissende vijfde set was echter voor Gent. Een prima start dus.

Ook de dames C (promo 1) waren op de afspraak. Thuis tegen BMV Beveren Melsele was enkel de eerste set spannend. Een vlotte 3-0 zege was het resultaat. In promo 2 deden de dames D helemaal niet onder. Zij trokken naar SSJ Hemelveerdegem en gunden de thuisploeg geen enkele set. In promo 4B bleek Dakwerken De Vos Denderhoutem een maatje te groot voor onze dames E. Het werd 3-1.

U17A beleefde een rustige dag op het veld van Volleyteam Real Wetteren en won er vlot met 0-4. U17B botste op een sterk VC Spectrum Moerbeke-Waas. In de Edugo Arena moesten onze meisjes met 1-3 de winst aan de bezoekers laten.

Alleen maar blije gezichten bij de U15. KVC Panda’s Lokeren kwam op bezoek bij de U15A maar kon slechts 1 set wegkapen. De U15B trok naar Volleyteam Real Wetteren en behaalde er met de nodige strijdlust een 0-4 overwinning.

U13A versloeg in eigen huis Asterix Avo Beveren B met vlotte 4-0 cijfers. Op het veld van CSS Outdoor Living Mevoc Meerbeke haalden de U13B in geen tijd de vier sets binnen. Datzelfde lot was ook Volleyteam Real Wetteren beschoren, thuis tegen onze U13C. En de U13D maakte het klavertje vier vol door Jevo Maldegem met 3-1 te verslaan.

Bij de jongsten viel er winst te noteren voor de U11A tegen Avanti Aalter (7-5). De U11B had het moeilijk tegen Asterix Avo Beveren A en moest met 3-9 de duimen leggen.

De kop is er af en de start is zeker niet gemist. Onze dames A bereiden zich intussen volop voor op de start van de competitie. Die wordt afgefloten op zaterdag 7 oktober, maar op 1 oktober staat al de eerste belangrijke match op de agenda. Dan wordt de Supercup gespeeld in en tegen Asterix Avo Beveren.

#WeAreTheBlues!