DIT WAS HET WEEKEND

Vorige woensdag namen onze dames A een vliegende start in Qualifier 2 door concurrent VC Oudegem met 3-1 te verslaan. De bevestiging kwam er zondag door ook op het terrein van Servantes Volley Noorderkempen met 1-3 te gaan winnen. In de tussenstand prijkt VDK nu op de eerste plaats. Volgende woensdag wacht al de volgende opdracht, want dan zakt Interfreight Brabo Antwerp af naar de Edugo Arena.

De dames B knokken intussen volop voor behoud in Nationale 2. Tegen Govok Cammaert Gooik kon daarom best gewonnen worden, maar dat is helaas niet gelukt. Het werd 0-3. Maar de strijd is daarmee niet gestreden!

De dames C hadden hun handen vol met VC Flygha Grembergen-Hamme. Bijna ging het fout in set vier, maar die werd alsnog met 28-26 binnengehaald, om vervolgens door te stomen naar 3-2 winst. De dames D beleefden een rustiger dag tegen Lindemans Aalst en haalden vlotjes de drie sets binnen. De dames E kregen leider VC Oudegem over de vloer maar gaven het publiek ondanks een 0-3 nederlaag toch waar voor hun geld!

Bij de U17A noteerden we een eerste nederlaag van het seizoen. Tegen Asterix Avo Beveren kwam de machine nooit echt op gang, met een 1-3 eindstand als gevolg. De U17B toonde veel vechtlust op het terrein van Eevoc Ertvelde-Evergem, maar dat werd helaas niet beloond met setwinst.

De U15A kreeg de ongeslagen leider Vamos Stekene-Sint-Gillis-Waas over de vloer, maar kon enkel in set vier de bovenhand halen (1-3). Beter verging het de U15B die een vlotte zege behaalde tegen Volleyteam Real Wetteren (4-0).

De U13A klaarde vlotjes de klus op het veld van CSS Outdoor Living Mevoc Meerbeke. Dankzij hun 0-4 winst blijven ze op kop van het klassement. De U13B kreeg af te rekenen met een sterk Asterix Avo Beveren en moest met 0-4 het hoofd buigen. De U13C rekende af met Griffoenen Steenhuize (4-0) en houdt de leider (Wetteren) in het vizier. De U13D kwam dit weekend niet in actie.

Bij de U11 3/3 noteerden we een nieuwe winstwedstrijd, dit keer tegen CSS Outdoor Living Mevoc Meerbeke (4-0). Volgende week bekampen ze de co-leider! Bij de 2B-ploegen eindigde het telkens onbeslist (6-6). De U11A boekte dit resultaat op het veld van Avanti Aalter, de U11B was bij VC Oudegem te gast.

#WeAreTheBlues!