DIT WAS HET WEEKEND

In de Liga stond de eerste thuiswedstrijd op het programma voor onze dames A. Opponent van dienst was CapitalatWork BAO Tchalou Volley. Nooit een makkelijke tegenstander en dat bleek ook dit keer. De eerste set werd moeizaam binnengehaald door onze dames, maar het initiatief verschoof nadien naar de bezoekers. Een 1-3 eindscore was het resultaat. Geen tijd om te treuren, volgende week een nieuwe kans!

Wel lachende gezichten bij onze dames B. Zij kregen Kruikenburg Ternat over de vloer en klaarden vlotjes de klus in drie sets.

In promo 1 werd thuisploeg en reeksleider Vamos Stekene-Sint-Gillis-Waas tot het uiterste gedreven door onze dames C maar de beslissende set ging helaas verloren. De dames D trokken naar Nidak Nieuwkerken en pakten er de volle buit (1-3). Net als de dames C staan zij knap derde in hun reeks. Ook dames E deed het schitterend. Een goede start op bezoek bij Mezo Zottegem leek er te worden weggeveegd, maar onze meisjes herstelden zich goed en pakten de vijfde set.

U17A deelde klappen uit en moest klappen incasseren op het veld van Avanti Aalter. Een spannende vijfde set ging ultiem naar Gent (15/17). U17B zette zijn knappe reeks verder en schoof dit keer SKW Volley Krekenland met 0-4 opzij. Volgende week trekken ze naar de leider in de reeks, Moerbeke-Waas.

U15A beleefde een rustige dag bij VC Flygha Grembergen-Hamme. Na vier korte sets was de strijd er gestreden. U15B blijft ongeslagen op kop na een zorgeloze zege tegen VC Kalken: 4-0.

U13A kreeg dit weekend vrijaf. U13B moest wel het terrein op en haalde het vlot van Volley Team Temse met 1-3. U13C deed zijn status als reeksleider alle eer aan door Zovoc Lievegem A met 4-0 huiswaarts te sturen. U13D leek op weg naar een zege door de eerste twee sets te pakken tegen Ass’nee Assenede, maar moest uiteindelijk toch het hoofd buigen.

U11A en U11B konden carpoolen want beiden moesten aantreden op het veld van Asterix Avo Beveren. A speelde tegen A, B tegen B, en in beide matchen haalde VDK het met 1-11. Dat is makkelijk voor de boekhouding. En knap gedaan, meisjes!

#WeAreTheBlues!