DIT WAS HET WEEKEND

De tweede helft van de competitie werd op gang gefloten, maar dat verliep voor onze dames A niet helemaal zoals gepland. Mede door enkele blessures beten de blauwwitten de tanden stuk op Servantes Volley Noorderkempen. Het werd 2-3.

Goed nieuws viel er te rapen bij de dames B want met het oog op het behoud werd een belangrijke zege geboekt op het veld van CapitalatWork BAO Tchalou Volley. Een 2-0 achterstand werd er knap omgebogen in winst, waardoor de veilige negende plaats in het klassement iets steviger in handen is.

De dames C hadden een dubbele afspraak dit weekend. De confrontatie met BMV Beveren Melsele werd met 3-0 verloren, maar belangrijker was het vervolg van de wedstrijd op en tegen VC Flygha Grembergen-Hamme. Die werd op 12 november stil gelegd bij een 2-1 stand wegens een zware blessure van één van onze speelsters. De match werd nu verder afgewerkt en met succes, want onze dames wonnen de laatste twee sets en dus de wedstrijd.

De dames D doen het intussen nog steeds fantastisch in promo 2. In de Edugo Arena werd SSJ Hemelveerdegem geen set gegund. En ook de dames E pakten de volle buit bij Volleyteam Real Wetteren. Het werd er 1-3. In het klassement springen ze naar plaats 6.

Onze U17A had even tijd nodig om de motor op gang te brengen tegen VC Hebo Borsbeke-Herzele, maar vanaf set 2 waren ze niet meer te stoppen (3-1). De U17B maakte de overstap naar niveau 1 en dat is even aanpassen. Bij Eevoc Ertvelde-Evergem verloren ze met 4-0.

Jong talent zat in onze club en het bewijs daarvan is onder meer te zien bij de U15 waar we met twee ploegen aantreden in de kampioenenreeks. Op speeldag 1 stond meteen de clubderby tussen U15A en U15B op het programma. Laatstgenoemden namen de beste start en pakten twee sets, maar die situatie werd nog helemaal omgedraaid. Een knappe match van beide ploegen!

En een gelijkaardig scenario kregen we bij de U13, waar zowel U13A als U13B meespelen voor de titel en elkaar meteen in de ogen mochten kijken. Na een leuke wedstrijd trok U13A aan het langste eind. Het werd 3-1. U13C genoot nog van een verlengde kerstvakantie. U13D mocht opboksen tegen Kuros Zulte Damesvolley, en met succes. Enkel de tweede set werd aan de bezoekers gegund.

Bij de U11 maakte onze 3/3 ploeg een uitstekende start door CSS Oudoor Living Mevoc Meerbeke ondanks een 2-0 achterstand alsnog nipt te verslaan. Bij 2B hebben we twee ploegen rond huppelen en u raadt het al: ook zij moesten dit weekend meteen tegen elkaar het veld op. U11A haalde het van U11B met het kleinste verschil. Het werd 7-5.

#WeAreTheBlues!