Onze succesvolle club draait bijna volledig op het onvoorwaardelijke enthousiasme van een hele ploeg vrijwilligers. Heb je zin om jouw steen(tje) bij te dragen aan de groei van de club? Lees dan verder, want elke bijdrage wordt heel hard geapprecieerd!

Sponsoring

Als topclub in Belgiƫ kunnen we heel mooie sponsorpakketten aanbieden met veel visibiliteit. Laat ons weten wat je ambities zijn en we kijken samen naar een pakket op maat!

Ik wil sponsoren

Binnen jouw ploeg

Achter elke ploeg zit een team van ouders die zorgen voor het organiseren van de wedstrijden en activiteiten. Ploegverantwoordelijke, markeerder, scheidsrechter, terreinen klaarzetten en opruimen... Vraag gewoon aan je ploegverantwoordelijke hoe jij kunt bijdragen.

Bestuur

Ook binnen het bestuur zijn extra handen altijd welkom:

  • Isabelle, onze CMO, is op zoek naar bijkomende medewerkers om de sociale media, website of offline communicatie mee uit te bouwen.
  • Nathalie, onze CSO, kan ondersteuning gebruiken voor het sponsorverhaal en de organisatie van events, de Callant businessclub, wedstrijdbeleving,...
  • Ben je een krak in cijfers, dan ben je in het team van Jacques, onze CFO, aan het juiste adres!
  • Heb je technisch en organisatorisch inzicht? Voor Twizzit zoeken we iemand die de tool verder wil uitwerken en implementeren. Hiervoor kan je onze PMJ, Paskal contacteren.

Ik wil het bestuur helpen